Kevin.Murphy

Australialainen Kevin Murphy kehitti nimikkotuotesarjansa koska halusi luoda kampaamoalalle vihreämmän ilmeen, tuotteiden tehokkuudesta tinkimättä. Tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia, ja niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, vitamiineja ja aminohappoja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta. Kevin Murphy on hyväksytty myös PETA:n listalle sertifioituna eläinkokeettomana tuotesarjana. Kevin.Murphy -tuotteissa käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, joista kaikki on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella. Pakkaukset ovat kierrätysmateriaaleista tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia.

Goldwell Elumen

Elumen on intensiivinen hiusväri, joka toimii täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Elumen väri pysyy hiuksissa vahvana jopa 10 pesukerran jälkeen, koska siinä on 76% enemmän värinintensiteettiä kuin tavallisessa hapetekestovärissä. Väri on kuitenkin hiuksille hellävarainen ja hoitava. Puhtaat, raikkaat ja hehkuvat värit, poikkeuksellinen kiilto, uskomaton kesto sekä terveemmännäköiset hiukset.

Alexandria Professional

Alexandria Professional valmistaa sokerointitahnansa laadukkaasti ja ammattitaidolla, taatakseen aina tasalaatuisen ja erinomaisen koostumuksen - jokaisessa purkissa. Tahnoissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä - tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa tai turhia ainesosia. Sokeritahnat ovat 100% vapaita parabeeneista, ureasta, sulfaateista ja petrokemian ainesosista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tahnat ovat täysin hypoallergeenisia sekä ei-komedogeenisiä. Tahnat ovat myös täysin vegaanisia. Alexandria Professional sokerointituotteilla sokeroivat vain valtuutetut Alexandria Professional sokeroijat!

Yumi lashes

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Sisältää ripsien värjäyksen.

Olaplex

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito suositellaan tehtäväksi aina värin yhteydessä, mutta sen voi tehdä myös omana hoitona.

Lisätietoa Olaplexista täältä!

GHD

GHD:n menestys perustuu ennen kaikkea kahteen ominaisuuteen: laitteiden hellävaraisuuteen ja monipuolisuuteen. Tarkoin säädelty, kauttaaltaan tasainen lämpötila säilyttää hiusten kosteustasapainon ja estää niitä kuivumasta. Muotoilurautojen keraaminen pinnoite tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja pehmeät. Hiukset eivät kuivu eikä haaroitu, vaan asettuvat kauniisti juuri haluamaasi paikkaan. Paras mahdollinen lopputulos - nopeasti ja helposti.

Ekopharma Helsinki

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Kaikki Ekopharman tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. Kaikki Ekopharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

CND Shellac