Ripsenpidennykset

 

Pitkät, kauniit ripset saavat silmäsi loistamaan ja helpottavat kauneusrutiinejasi, kun ripsiväriä ei tarvita enää ollenkaan. Hyvin tehdyt ripset tunnistaa siitä, että ne ovat kauniin erotellut, niissä ei näy liimapaakkuja ja ne ovat siistissä rivissä. Ripsenpidennyksissä ripsikuitu liimataan omaan ripseesi. Kuidut kiinnitetään ripsenpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripset suunnitellaan aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Siihen vaikuttavat omien ripsiesi määrä ja pituus, sekä silmien muoto. Valikoimastamme löytyy useita eri ripsipituuksia sekä kaarevuuksia.

 

Onko valintasi perinteisen kaunis klassinen pidennys vai viuhkamaisesti tuuheutta antava volyymipidennys? Varaa aikasi nyt ja tee katseestasi kateutta herättävän näyttävä!

 

Huom! Tulethan ripsihuoltoon ilman silmämeikkiä ja ripset puhdistettuina.

Klassiset ripset

Klassisessa ripsenpidennyksessä kiinnitetään yksi ripsikuitu aina yhteen ripseen. Klassiset ripset ovat erinomaiset luonnolliseen makuun. Ripsiin on mahdollista saada myös näyttävyyttä, mutta asiakkaan omien ripsien tuuheus kuitenkin vaikuttaa lopputulokseen.

Keskimääräinen huoltoväli on 3-4 viikkoa

 

Volyymiripset

Volyymipidennyksessä yhteen ripseen kiinnitetään 3-6 keveämpää ripsikuitua viuhkamaiseen muotoon. Tällä tekniikalla pystytään säätämään pidennysten näyttävyyttä asiakkaan toiveiden mukaan. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät ja tuuheammat kuin klassisista, mutta on mahdollista myös toteuttaa erittäin luonnolliset ripset.

Keskimääräinen huoltoväli 3-5 viikkoa

Muutama hoitovinkki kestävään ripsenpidennykseen:

 • Pidennysten laiton jälkeen ripset eivät saisi kastua ainakaan 24 tuntiin
 • Puhdista ripsienpidennykset niille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla (pitää silmät ja luomet puhtaina ja terveinä, sekä antaa tilaa uusiutuville ripsille)
 • Vältä öljypitoisia meikinpuhdistusaineita, ihonhoitotuotteita sekä silmämeikkejä
 • Omat ripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Ripsenpidennykset keräävät niitä ja siksi puhdistus oikeilla tuotteilla on erittäin tärkeää ja välttämätöntä.
 • Lika, rasva ja hiki myös rikkovat liimakudosta jolloin ripsienpidennykset pysyvät huonommin
 • Vältä turhaa silmien hankausta ja pyri myös nukkumaan niin, että ripset eivät hankaa tyynyyn
 • Vältä päivittäistä saunomista
 • Harjaa ripset vain tarpeen vaatiessa
 • Vältä ripsivärin käyttöä
 • Vältä ripsien taivuttamista
 • Ripsiväri, raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen

 

Saat meiltä mukaasi ripsiharjan, jota suosittelemme käyttämään säännöllisesti. Ethän kuitenkaan harjaa ripsiä liian kovaa tai märkinä.
Ripsien tehtävä on suojata silmiä. Tämän vuoksi on tärkeää pitää ripsenpidennykset puhtaana.
Alle 18-vuotiaille teemme ripsenpidennyksiä vain vanhempien luvalla.
Jos sinulla on silmätulehdus, emme voi valitettavasti hygieniasyistä tehdä sinulle ripsipidennyksiä.
Raskaana oleville ja imettäville ei ole haittaa ripsistä.